torsdag 21. juni 2012

ELVIRA + DIANA & CHARLES

Helt siden jeg så Elviraporselen hos Fargevandring for en stund siden, har jeg holdt utkikk etter det. Og i bruktbutikken i Voie i Kristiansand stod det jammen en mugge og ventet.

Så nå har Elvira, Charles og Diana fest på toppen av stringhylla. De kan i alle fall meske seg i litt kakepynt, om de vil.


9 kommentarer:

 1. Ånei, det var den jeg tenkte jeg skulle gå å kjøpe i morra. Så den nemlig der forleden, og angra på at jeg ikke kjøpte den. Så derfor tenkte jeg å dra dit å se om den fortsatt var der.. Det tar nemlig ofte litt tid før slike skatter forsvinner derfra;)

  Men den kledde hylla di veldig;)
  Veldig fin blogg har du også!

  Hilsen Turid

  SvarSlett
  Svar
  1. Å, du dumt da :) Jeg så den faktisk først en dag jeg også, og så kom jeg tilbake et par dager seinere... Men det kommer nok mer Elvira dit, og du er der nok oftere enn jeg :)

   Slett
 2. Åh, der var nydeligste Elvira jo:-) Passer perfekt hos deg også! Jeg tror ikke det er så enkelt å skaffe deler til dette serviset så der var du heldig!

  SvarSlett
 3. Nydelig Elvirakanne! Jeg har et par ting med det fine mønsteret. Blir alltid hoppende glad når jeg finner turi-design.
  God helg!

  SvarSlett
 4. Hei Åshild!
  Ja er ikke de koppene fine!? De fortjener egentlig et eget innlegg (det tror jeg jammen de skal få..) De er fra loppemarked forrige helg. En litt søt loppehistorie faktisk. I lokalavisen var det flagget loppemarked med et stort bilde i avisen dagen før av loppeskattene. Jeg spottet med en gang disse to krus som stod midt i kaoset på bildet. Akkurat disse koppene har jeg letet etter. Jeg drakk kakao av slike når jeg var hos mormor som liten. Det var bare disse koppene som kakaoen smakte godt i:) Dette var samme dag som jeg skulle selge putetrekk på loppetorg, det kræsjet, så jeg tenkte ikke mer på det. Mamma var innom boden litt utpå dagen, og skulle bort på nevnte sted for å ta en titt. Så... om de koppene skulle stå igjen, så hadde jo det vært fint. O' lykke , det gjorde de! 10,- kr stk. HURRA!

  SvarSlett
 5. God morgen!

  Hurra for at du fikk tak i mugga som du har leita etter. Det kan lønne seg å ta tiden til hjelp.

  Jeg har latt meg inspirere av deg og en DIY, så nå har jeg også lagd meg en hylle! Og på søndag kommer et nytt blogginnlegg etter inspirasjon fra deg ;)

  SvarSlett
 6. Love the little jars with sprinkles :) very cute

  SvarSlett

Jeg blir glad for kommentarer - og send meg også gjerne en mail hvis det er noe du lurer på! Adressen er prydting @ gmail.com.
Dessverre har jeg måttet skru på ordrebekreftelsen igjen, fordi det har vært så mye spam i det siste.
ALT AV TEKST OG FOTO © PRYDELIG 2012